Pokret gorana Novog Sada organizuje Novosadske cvetne pijace

1 of
Nazad Napred

Detalji

  • ID objave: 3708

  • Postavljeno: 18 маја, 2021

  • Pregledi: 381

Opis

NOVI SADNovosadska cvetna pijaca, samo ime nam govori šta to naše sugrađane i sugrađanke kao i posetioce Novog Sada čeka tokom ovog proleća. Dobro poznata atmosfera, šarenilo, mirisi, ukusi, dobra energija, osmesi, to je sve što je potrebno kako bi ulepšali ovo proleće u Novom Sadu.

cvetna pijaca novi sad

Novosadske cvetne pijace- proleće 2021

Pokret gorana Novog Sada organizuje Novosadske cvetne pijace sa ciljem da svi naši sugrađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.
Tokom trajanja naših cvetnih događaja posetioci će imati prilike da posete štandove naših izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za proleće su: 07-08. maj, 14-15. maj, 21-22. maj, 28-29. maj i 04-05. jun.

Datumi zavise od vremenskih prilika i od razvoja epidemiološke situacije. Sve informacije se mogu dobiti na 021 451 788 ili 060 0451 788 ili nam pišite na mail: manifestacije@pokretgorana.org.rs

Cvetna pijaca podleže svim propisanim merama zaštite i molimo sve posetioce “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice, kako bismo svi bili bezbedni.

Izvor tekst I fotografije : http://pokretgorana.org.rs/

Pratite Pokret Gorana na Fejsbuku : https://www.facebook.com/pokretgorana/

Komentari

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena. *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly