O Nama | Moj Komšiluk | Info Portal | Najnovije Vesti iz Srbije
classiera loader

O nama

Dobro došli na „Moj komšiluk“ veb portal za vaše vesti.

-Portal Moj komšiluk je nova vrsta medijske platforme kod nas, osmišljena tako da korisnici širom Srbije sami kreiraju i unose vesti.

-Za sve vas koji se pitate kako, vrlo je jednostavno.

-Imate neki problem u vašem okruženju o kome niko ne govori, registrujte se na našem portalu, izaberite grad iz koga ste i napišite sve o njemu. Mi ćemo se potruditi da vaša vest dođe do što više ljudi.

-Ovde se ne piše samo o problemima, rubrika Srbija i ja je tu za vaše tekstove o lepotama naše zemlje, mestima koje vredi posetiti i videti.

https://www.mojkomsiluk.rs/category/srbija-i-ja/

-Znate za pozitivne priče iz zajednice, dobro je da se čuju što dalje, da postaknu i druge, i za to smo tu.

-Rubrika Moj novčanik je osmišljena da bi olakšala kupovinu, uštedela novac i energiju tako što ćete nam vi slati najpovoljnije predloge kupovine u vašem gradu.

https://www.mojkomsiluk.rs/moj-novcanik/

-Mi volimo da pišemo o istoriji u okviru rubrike Dogodilo se na današnji dan, ali možete i vi, o važnim datumima koji nama promaknu.

https://www.mojkomsiluk.rs/dogodilo-se-na-danasnji-dan/

-Zašto smo stvorili ovu  platformu?

-Želeli smo da stvorimo online mesto na kome se čuje vaš glas, gde su sve one teme o kojima drugi ne pišu i da na jednom mestu možete jednostavno doći do informacija iz vašeg grada koje su vama važne.

-Ne oklevajte, priključite nam se i pišite.

-Pišite nam na naš mejl: info@mojkomsiluk.rs

– Registracija na sajtu je besplatna.

Napravili smo platformu koja je u isto vreme portal i zajednica, ali ono što je karakteristično na sajtu “Moj Komšiluk” je to što će na ovom sajtu biti obuhvaćene najvažnije informacije iz vašeg grada, koje vi možete deliti sa nama. To je suština i tako funkcioniše “Moj Komšiluk ” platforma.

Na “Moj Komšiluk ” ćete zaista pronaći svog najbližeg komšiju.

Pokrenimo sebe, svoju zajednicu, pokrenimo svoj komšiluk na jednom mestu!

Vaš ” Moj Komšiluk”.