Hronični problemi sa komšilukom- pismo iz Leskovca

1 of
Nazad Napred

Detalji

  • ID objave: 2455

  • Postavljeno: 29 октобра, 2020

  • Pregledi: 292

Opis

Danas nam je naš verni čitaoc i korisnik, naš komšija Dušan poslao ovo pismo, i fotografije u vezi njegovog problema koji ima sa komšilukom. Evo o čemu se radi :

“Molim redakciju, da objavi, i ovo, i da mi izvini na dosadi. I dok Vam pišem dragi moji, brada mi se grči od nervoze, i vidni sam potrešen. Imamo kao porodica hroničan problem, ali ne bih da ga prijavljujem, nadležnima, jer se bojim da ga neće rešiti.

problemi sa komsilukom2

Drskosti i ružnim navikama, stanara, u mom komšiluku, da bacaju svakojako đubre,isrkane maramice, nekada i uloške, a danas, i opuške, špriceve, igle, folije od ispijenih tableta, i tome, izgleda, nema kraja. I jako je teško da će iko išta da tu iskoreni.

problemi sa komsilukom2

Svakim odlaskom u avliju, zatičem, već pomenuto, a na mukotrpno izriljanom parčetu, od onog dana, i limenku piva, i to je kap koja je prelila, to moje strpljenje, i frustracionu toleranciju, pa Vam pišem, dragi moji.

problemi sa komsilukom2

Naime moj dobri otac, je dao svojevremeno komšijama, da otvore, ne samo ovaj prozor, na našoj strani, i grdno je pogrešio. Ne znam da li u mojem komšiluku, živi i stanuje, neki baš fini i dobar momak, po kazivanju, komšike koja je pričala sa majkom, ili neki narkoman, ako ovo je zaista, ružno, i neprijatno, i ponavlja, se iz dana u dan, i pitam se samo da li moramo i ovo sve da podnesemo.S poštovanjem.”

Dušan – Leskovac

problemi sa komsilukom2

Komentari

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena. *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly